Джошуа запропонував Вайдлеру за поєдинок 12,5 млн доларів

Джошуа запропонував Вайдлеру за поєдинок 12,5 млн доларів
Ентоні Джошуа. Фото: Getty Images

Основне завдання пропозиції - зрушити процес з місця, отримавши реакцію Вайлдера

Промоутер Едді Хірн і чемпіон світу IBF, IBO, WBA і WBO Ентоні Джошуа направили володарю пояса WBC Деонтею Вайлдеру пропозицію на 12,5 мільйона доларів з метою домогтися згоди на об'єднавчий бій.

Про це повідомляє видання The Telegraph.

Хірн і Джошуа вклалися в дедлайн - залишалося всього 48 годин на те, щоб домовитися з Вайлдером. В іншому випадку Джошуа доведеться битися з росіянином Олександром Повєткіним, оскільки той є обов'язковим претендентом по лінії WBA.

У контракті, який спрямований Вайлдеру, не вказано, де відбудеться бій, коли, і чи буде він взагалі наступним боєм Джошуа. Основне завдання - зрушити процес з місця, отримавши реакцію Вайлдера.

Один з менеджерів Вайлдера Шеллі Фінкель так відреагував на пропозицію Джошуа: «Ми зробимо свою контрпропозицію в найближчі дні. Якщо Джошуа налаштований серйозно, ми приймемо бій. Деонтей хоче битися і він не хоче інших суперників».

Як би там не було, згідно з попередніми домовленостями перший бій повинен відбутися або на «Уемблі» в Лондоні, або на «Принсіпаліті Стедіум» в Кардіффі. І якщо Деонтей переможе, тоді він зможе вибрати, де проводити бій-реванш - в США або там же у Великобританії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: