Лідер жіночої збірної України з біатлону все ще має намір завершити кар'єру

Лідер жіночої збірної України з біатлону все ще має намір завершити кар'єру
Юлія Джима

Спортсменці дали час на роздуми

Лідер жіночої збірної України Юлія Джима все ще має намір завершити кар'єру.

Про це повідомив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак.

«Станом на даний момент, Юля має намір закінчити кар'єру. Але ми дали їй ще час обміркувати це рішення. В принципі, ми готові запропонувати їй різні варіанти підготовки. Якщо їй підійшла методика Уроша Велепеца, який зараз очолив збірну Словенії, і Джима хоче продовжувати готуватися з ним, ми можемо розглянути і такий варіант. Словенська сторона готова нам допомогти, враховуючи торішню підготовку Якова Фака з нашою командою», - зазначив він.

«Розглядаємо і можливість взагалі індивідуальної підготовки. Але в першу чергу, нам треба зрозуміти, чого хоче сама Юля. Ми ж зі свого боку переконуємо, що закінчувати кар'єру, тільки-тільки підійшовши до піку своїх здібностей, щонайменше, нерозумно. Віта і Валя Семеренко, які в залежності від стану здоров'я здатні ще рік-другий виступати на високому рівні, могли б тренуватися разом з Григорієм Шамраєм (працює з командою Б), паралельно передаючи досвід молоді. Але, повторюся, це ще далеко не остаточний варіант», - зауважив Бринзак.

За його словами, все залежить від того, хто буде новим старшим тренером.

«Все залежить від того, хто буде новим старшим тренером. Якісь варіанти у нас, звичайно, є, але безумовно щось говорити ми зможемо тільки після укомплектування тренерського штабу», - сказав Бринзак у коментарі biathlon.com.ua.

Раніше було названо склад і зміни в тренерському штабі чоловічої збірної України.

Як відомо, біатлоністи Олександр Жирний і Володимир Сємаков завершили свої виступи за збірну України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: