МакГрегор проігнорував російського бійця і натякнув на бій з Фергюсоном

МакГрегор проігнорував російського бійця і натякнув на бій з Фергюсоном

За право битися з 29-річним Макгрегором боровся і росіянин Хабіб Нурмагомедов

Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор (21-3) після короткострокового, але надприбуткового перебування на боксерському рингу має намір повернутися в рідний Октагон.

МакГрегор в листопаді минулого року технічним нокаутом зупинив Едді Альвареса і став чемпіоном UFC у легкій вазі. Після цього ірландець переключився на бокс і домігся грошового бою з Флойдом Мейвезером. Незважаючи на поразку, Макгрегор став багатшим орієнтовно на 100 мільйонів доларів.

Тепер же МакГрегор, схоже, готовий повернутися в свою стихію. На своїй сторінці в Instagram зоряний боєць опублікував колаж в стилі GTA 5 з багатообіцяючою підписом «Тоні».

Цією картинкою МакГрегор, скоріш за все, анонсував бій з тимчасовим чемпіоном UFC у легкій вазі Тоні Фергюсоном (23-3).

Фергюсон минулого тижня в рамках UFC 216 задушливим прийомом розібрався з Кевіном Лі і відкрив собі дорогу до гучного бою з Макгрегором. Президент UFC Дана Уайт в коментарі для MMA Fighting підтвердив, що ймовірність проведення бою між двома чемпіонами дуже висока.

Зазначимо, що за право битися з 29-річним Макгрегором боровся і росіянин Хабіб Нурмагомедов, що викликав в своїх соціальних мережах Конора на бій 30 грудня, однак всі спроби домогтися уваги Конора закінчилися безрезультатно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: