Міністр спорту Гутцайт: Ми завжди будемо поряд з Тедеєвим

Міністр спорту Гутцайт: Ми завжди будемо поряд з Тедеєвим
Вадим Гутцайт
Фото із соцмереж

Свого часу нинішній міністр був помічником одіозного регіонала

Міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт не припиняє спілкування з одіозним екс-регіоналом, проросійським політиком, а колись олімпійським чемпіоном з вільної боротьби Ельбрусом Тедеєвим. У часи депутатства Ельбруса Сослановича Вадим Маркович був його помічником.

«Знаєте, скільки років ми разом у спорті? – сказав Гутцайт в інтерв’ю «Главкому». – На двох Олімпіадах ми були представлені разом як спортсмени, весь цей час готувалися на одних базах, на наступних чотирьох Іграх – як тренер і функціонер. Ми пройшли важкі роки спортивного життя, вболівали один за одного. Ми – друзі, завжди один одного підтримуватимемо і допомагатимемо незалежно від того, як розвернеться життя. У важку хвилину, дай Боже, щоб її не було, ми завжди будемо поряд».

За словами пана Гутцайта, ідеологічні розбіжності з Тедеєвим перепоною не є.

«Ельбрус був політиком: народним депутатом – дев’ять років, - каже міністр. – Я політиком не був ніколи. Кожна людина обирає свій шлях. І кожен має право на власну позицію. В Ельбруса вона одна, в мене – інша. Ми всі різні. Я намагаюся свої політичні погляди тримати при собі, але знаю одне: Україна була, є і буде. Можете знайти мій пост у «Фейсбуку» в 2014 році. Там я написав, що у росіян – своя земля, а українська земля – наша. Кожен повинен свою землю захищати».

Разом з тим, Гутцайт запевнив, що не був знайомий з нинішнім главою Офісу президента Андрієм Єрмаком у той час, коли той теж був помічником депутата Тедеєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: