Міністр Гутцайт – про ДТП, в якому постраждала донька: Пощастило, що Еліна вилетіла з асфальту на ґрунт

Міністр Гутцайт – про ДТП, в якому постраждала донька: Пощастило, що Еліна вилетіла з асфальту на ґрунт
Родина Гутцайтів: тато Вадим, мама Оксана, донька Еліна і син Марк
Фото - Hyser.com.ua

Еліна Гутцайт постраждала минулої осені

В ексклюзивному інтерв’ю «Главкому» міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт розповів про наслідки ДТП, в якому минулої осені водій таксі «Уклон» збив його доньку.

Пригода трапилася вранці 21 жовтня. 17-річна дівчина якраз переходила дорогу. Однак водій не пригальмував і на великій швидкості її збив. Еліну госпіталізували з травмами. Водій зник з місця аварії. Також тоді повідомлялося, що для того, щоб приховати свою причетність до цієї події, відразу придбав нові деталі до автомобіля, які пошкодив у результаті ДТП, серед яких і дзеркало заднього виду.

«З донькою, слава Богу, все добре, - каже пан Гутцайт зараз. - Нам всім дуже пощастило, що після удару Еліна вилетіла з асфальту на ґрунт. Це пом’якшило силу падіння. Наслідком став струс мозку, боліла нога. Знаєте, що мене здивувало? Особливості нашого законодавства. Виявляється, якщо водій збиває людину і тікає з місця події, але при цьому постраждалий уник складних травм, до нього застосовується адміністративне покарання, штраф 400 чи 500 грн за те, що порушив правила і ще десь приблизно стільки ж, за те, що не залишився на місці. Дивно, що таке можливе в європейській країні».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: