Наступним суперником Конора МакГрегора може стати росіянин, а не Мейвезер

Наступним суперником Конора МакГрегора може стати росіянин, а не Мейвезер
Хабіб Нурмагомедов, Дана Вайт і Тоні Фергюсон. Фото AP Photo

На бій з ірландцем може претендувати Хабіб Нурмагомедов

Президент UFC Дана Вайт пояснив, чому на заміну травмованому Тоні Фергюсону на бій з Хабібом Нурмагомедовим не вийшов Конор МакГрегор.

На його думку, ірландець не встигне скинути вагу до потрібного рівня, і Вайту не хотілося б використовувати його тільки як заміну.

«Я не думаю, що МакГрегор може бути у потрібному вазі, отримавши повідомлення про вихід на бій за шість днів до його проведення», - цитує ESPN Вайта.

«Занадто складно скинути таку вагу для нього. Конор не той хлопець, якого я хочу використовувати як заміну в останній момент перед поєдинком. Я хочу зробити з ним повноцінний бій, щоб у мене було достатньо часу на його розкрутку», - додав він.

Вайт вважає, що МакГрегор повернеться у вересні, і, можливо, він якраз проведе бій проти одного з вищезгаданих бійців.

Нагадаємо, 7 квітня на турнірі UFC 223 у Нью-Йорку повинен був відбутися бій за титул чемпіон у легкій вазі між Нурмагомедовим і тимчасовим чемпіоном у легкій вазі Фергюсоном.

Напередодні ж стало відомо, що американець не зможе взяти участь у поєдинку через травму. У бою його замінить чемпіон у напівлегкій вазі Макс Голловей.

Нагадаємо, була інформація, що Флойд Мейвезер хоче отримати ліцензію ММА, і букмекери вже приймають ставки на його бій з МакГрегором.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: