Світоліна з першого місця в групі виходить до 1/2 фіналу Підсумкового турніру WTA

Світоліна з першого місця в групі виходить до 1/2 фіналу Підсумкового турніру WTA

Українська тенісистка виграла третій матч поспіль на груповому етапі змагань

На старті зустрічі Світоліній вдалося відіграти потрійний брейкпоінт, однак наступну свою подачу українка втратила «під нуль». Возняцькі вела 4-3 і мала два геймбола, але українка взяла чотири розіграші поспіль і зрівняла рахунок. При 5-5 Возняцькі знову реалізувала брейкпоінт, а потім успішно подала на партію.

На початку другого сету Возняцькі зробила брейк, Світоліна відповіла зворотним брейком, після чого дівчата по черзі брали свої гейми. Боротьба зав'язалася за рахунку 5-6 на подачі датчанки. Українка не скористалася подвійним сетболом, а потім ще двома шансами завершити сет. Возняьцкі ж не реалізували два геймбола, після чого з п'ятого брейкпоінта Світоліна оформила брейк, а з ним і сет, і путівку в півфінал.

У третій партії тенісистки по черзі брали свої гейми, поки Світоліна не реалізували шанси на брейк у восьмому геймі. Подаючи на матч, українка відігралася з 0-40, потім вдало зіграло на ще одному брейкпоінта, і завершила зустріч на свою користь.

Нагадаємо, у першому раунді групового етапу 24-річна українка обіграла Петру Квітову, а в наступному колі святкувала перемогу над Кароліною Плішковою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: