У Головкіна відібрали пояс IBF, тепер за титул битиметься українець Дерев'янченко

У Головкіна відібрали пояс IBF, тепер за титул битиметься українець Дерев'янченко
Фото з Instagram Геннадія Головкіна

Хто стане суперником Сергія, наразі не уточнюється

У Міжнародній федерації боксу (IBF) прийняли рішення відібрати чемпіонський титул у казахстанського середньоваговика Геннадія Головкіна (38-0-1, 34 КО) оскільки той раніше відмовився виконати вимогу організації – провести захист титулу до 3 серпня з обов'язковим претендентом з України Сергієм Дерев'янченком (12 -0, 10 КО).

23 травня у Ньюарку (штат Нью-Джерсі, США) відбулося слухання по справі Головкін - Дерев'янченко. Представники IBF вислухали позиції сторін і пообіцяли винести остаточне рішення протягом двох тижнів.

Раніше в IBF відмовилися санкціонувати кандидатуру американця вірменського походження Ванеса Мартиросяна (36-4-1, 21 КО) для добровільного захисту титулу Головкіна, адже Мартиросян не входив у рейтинги організації.

У команді Головкіна вирішили скористатися правом попросити у IBF відстрочку обов'язкового захисту титулу, й організація задовольнила запит чемпіона – 5 травня у Карсоні (штат Каліфорнія, США) Головкін швидко розібрався з Мартиросяном.

Але в організації зажадали натомість від чемпіона протягом 90 днів з дня бою з Мартиросяном (до 3 серпня) провести захист титулу у бою з обов'язковим претендентом Дерев'янченком.

У команді Головкіна були націлені у вересні провести бій-реванш із Саулем Альваресом (49-1-2, 34 КО) з Мексики.

Сторона Головкіна спробувала знову попросити перенести обов'язковий захист титулу, але у статуті IBF категорично заборонені дві поспіль відстрочки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: