У команді українського боксера розраховують отримати титул без боротьби

У команді українського боксера розраховують отримати титул без боротьби
Андре Розьє

Команда Дерев'янченка навіть не сумнівається, що Головкін відмовиться від бою

Андре Розьє, тренер обов'язкового претендента за лінією IBF українця Сергія Дерев'янченко, який виступає у середній вазі, (12-0, 10 КО), сподівається, що у Міжнародній федерації боксу (IBF) виконають прийняте раніше постанову – позбавлять чемпіона з Казахстану Геннадія Головкіна (38-0-1, 34 КО) титулу у разі відмови битися з українцем.

У команді Головкіна не приховують, що націлені на бій-реванш проти Сауля Альвареса (49-1-2, 34 КО) з Мексики.

Очікується, що реванш відбудеться у вересні на тій же арені, де пройшов і перший бій – у Лас-Вегасі, штат Невада, США. Нагадаємо, перший бій завершився спірною нічиєю.

Раніше планувалося, що Головкін та Альварес зустрінуться у реванші 5 травня, але дві лютневі допінг-проби мексиканця показали наявність забороненого препарату кленбутерола, що спричинило за собою скасування бою.

«Головкін зараз на такій стадії кар'єри, коли перш за все необхідно думати про фінанси. Ось він і намагається заробити максимум з можливого. Канело попався на допінгу. Зараз він тимчасово відсторонений від поєдинків, але незабаром його відсторонення підійде до кінця. Звичайно ж, Головкін буде битися з ним у вересні. Це найбільш грошовий варіант для Головкіна», - сказав Розьє.

«Все просто, - вважає тренер. - Якщо Головкін у наступному поєдинку б'ється не з Дерев'янченком, то позбавляється титулу. Упевнений, його позбавлять титулу IBF».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: