Українка Турчин завоювала срібло на Гран-прі з дзюдо в Тбілісі

Українка Турчин завоювала срібло на Гран-прі з дзюдо в Тбілісі
Анастасія Турчин. Фото: НОК України

Анастасія Турчин в столиці Грузії в четвертий раз в кар'єрі піднялася на подіум

Українська дзюдоїстка Анастасія Турчин (до 78 кг) зупинилася за крок від перемоги на престижних міжнародних змаганнях в столиці Грузії.

На шляху до медальних поєдинків Турчин в сутичках з Евелін Саланкою (Угорщина) і Антоніною Шмельовою здобула дві дострокових перемоги іппоном.

У півфіналі Турчин перетнулася з другим номером посіву француженкою Маделін Малонгою. Українка заробила два попередження і була за крок від дискваліфікації, але провела прийом на ваза-арі та вийшла в фінал.

За перемогу в Тбілісі Анастасія боролася з Одрі Чьомео - дворазовою призеркою Олімпійських ігор і триразовою чемпіонкою Європи. Фінальна сутичка тривала дві хвилини - Турчин пропустила кілька атак Чьомео і програла іппон.

Анастасія Турчин в столиці Грузії в четвертий раз в кар'єрі піднялася на подіум в змаганнях категорії Гран-прі. У минулому році українка в Тбілісі була першою.

Другу медаль в Грузії в категорії до 81 кг завоював Сергій Кривчач, який відкрив рахунок своїм нагородам на дорослому рівні. У поєдинку за бронзу українець провів кілька результативних атак і оформив дострокову перемогу над представником Росії Станіславом Семеновим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: