Українська пара фігуристів стала другою на міжнародному турнірі у Латвії

Українська пара фігуристів стала другою на міжнародному турнірі у Латвії

Дар’я Попова та Володимир Бєліков показали другий результат у Ризі

Українська танцювальна пара Дар’я Попова - Володимир Бєліков посіла друге місце на міжнародному турнірі Volvo Open Cup, який завершився у Ризі.

Учні харківського тренера Галини Чурілової показали за підсумками двох програм свій найкращий результат у сезоні - 145.12 балів, інформує сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Українці успішно виступили з коротким танцем (58.04), поступившись лише перспективному німецькому дуету Катаріні Мюллер і Тіму Діку.

Таке ж якісне катання вони продемонстрували й у довільній програмі. Їхній танок на музику з кінофільму «Одного разу у Мексиці» судді оцінили досить високо – 87.08 балів, поставивши фігуристам 46.40 за технічне виконання та 40.68 за компоненти.

Перемогли на турнірі Катаріна Мюллер - Тім Дік – 152.96 балів. Третіми стали угорці Анна Яновська/Адам Лукач – 144.34.

У цьому сезоні Дар’я Попова та Володимир Бєліков взяли участь у двох етапах юніорської серії Гран прі. У турнірі Baltic Cup вони посіли п’яте місце, а у турнірі Minsk Arena Cup були шостими.

Турнір у Ризі став для них першим стартом на «дорослому» рівні.

У змаганнях танцювальних дуетів на Volvo Open Cup Україна була представлена також у категоріях середнього та молодшого віку. Найбільше відзначилися наймолодші фігуристи – харків’яни Поліна Вашкевич - Давид Нгуєн. Вони перемогли у категорії Basic Novice з результатом 62.19 балів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: