Українські грації успішно виступили в Італії

Українські грації успішно виступили в Італії

Клуб Різатдінової завоював золоті медалі

12 листопада в Італії в місті Падуя завершився третій етап клубного Чемпіонату Італії, де в рамках серії А1 виступають наші перший і другий номери збірної. Нагадуємо, що Ганна Різатдінова виступає за лідируючий клуб країни San Giorgio Desio, а Вікторія Мазур - за клуб Virtus Gallarate, за який раніше виступала Аліна Максименко.

Клуб Вікторії Мазур, який відкривав змагання, показав гідний результат. Зокрема, Вікторія, яка виступала з булавами, отримала високі 17.950. Ця оцінка - не тільки найкраща оцінка її клубу, але і краща оцінка з булавами серед всіх учасниць Серії А1. Клуб Virtus Gallarate в підсумку посів 8-е місце.

Ганна Різатдінова  виступила з двома предметами: за вправу з м'ячем вона отримала 18.750, за вправу зі стрічкою - 18.600. Як і на попередніх етапах, це кращі оцінки серед всіх учасниць. Клуб Ані San Giorgio Desio втретє піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу!

Слід зазначити, що Ганна вже виступила максимальні 4 рази за свій клуб, таким чином, на 4-му етапі вона вже не зможе допомогти своєму клубу оцінками
.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: