Збірна України в гольовій перестрілці втратила перемогу в матчі з Казахстаном

Збірна України в гольовій перестрілці втратила перемогу в матчі з Казахстаном
Роман Яремчук відкриває рахунок у матчі
Фото з відкритих джерел

Команда Олександра Петракова двічі вела в рахунку, але на останній хвилині пропустила гол

У четвертому матчі відбірного турніру чемпіонату світу збірна України знову зіграла внічию. Цього разу з Казахстаном – 2:2, і практично втратила шанси поборотися за перше місце в групі, яке дозволяє потрапити до фінальної частини напряму. Команда, яка посяде друге місце, нагадаємо, проведе ще кілька матчів кваліфікації.

В таких матчах, як з Казахстаном, втрачати очки не можна. Справа навіть не в низькому рейтингу суперників. Українці створили стільки моментів, що їх могло вистачити на декілька матчів. Гол Яремчука на другій хвилині пострілом з-за меж штрафного майданчика наче додав нашій команді крила. До 25 хвилини вони мали забивати щонайменше ще двічі. Втратив нагоду Соболь, удар якого прийняла на себе стійка воріт. Не зумів згодом забити Ярмоленко. Поперечина відбила удар Сидорчука. Реалізуй хоча б одну з цих нагод, і гра була б зроблена.

Збірна Казахстану, в свою чергу, поступово намацала вільний коридор лівим флангом і почала на нього тиснути. До перерви з флангу Караваєва прилетіли два небезпечних постріли. Аое основні події розгорнулися після перерви.

Чотири рази українці опинялися віч-на-віч з воротарем господарів, але Матвієнко, Соболь, Ярмоленко і Циганков свої шанси не використали. Зате нагоду не втратив суперник. Довга передача у штрафний майданчик Пятова застала зненацька Караваєва і Валіулін зрівняв рахунок.

Українці кинули всі сили для того, щоб врятувати ситуацію за останні 15 хвилин. І на третій доданій Данило Сікан, який вийшов на заміну, на п'ятачку біля воріт зумів першим встигнути на добивання.

Залишалося дві хвилини і, здавалося, перемога вже в кишені. Втім, очевидно, тренер не звернув увагу гравців на слабке місце в обороні. У казахів знову пройшла довга передача на кут воротарського майданчика, звідки той же Валіулін зробив рахунок 2:2.

Прикро. В чотирьох матчах Україна набрала 4 очки.

Докладніше: відбір чемпіонату світу. Матч Казахстан – Україна – 2:2 (онлайн).

Казахстан – Україна – 2:2

Голи: Валіулін (74, 90+6) – Яремчук (2), Сікан (90+3).

Казахстан: Покатілов, Бистров, Марочкін, Логвіненко, Малий, Валіулін, Тагіберген (Оразов, 90), Куат (Вороговський, 84), Васільєв (Жуков, 90), Нургалієв (Зайнутдінов, 60), Шушеначев (Аймбетов, 60).

Україна: Пятов, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Соболь (Сікан 82), Сидорчук (Шапаренко, 77), Зінченко, Буяльський (Малиновський, 59), Ярмоленко, Яремчук (Циганков, 59) .

Франція прийме Боснію і Герцеговину пізно ввечері.

22_31

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: