Григорій Суркіс хотів відновити чемпіонат Радянського Союзу? ЗМІ оприлюднили розслідування (відео)

Григорій Суркіс хотів відновити чемпіонат Радянського Союзу? ЗМІ оприлюднили розслідування (відео)
Григорій Суркіс. Фото: Football.ua

Брати-олігархи до останнього не підтримували Революцію гідності і мріяли грати в одному чемпіонаті з Росією

Фільм під назвою «Один чемпіонат світу, одна війна, а скільки корупції?» (One World Cup, One War, How Much Corruption?) - розслідування корупції у ФІФА, завдяки якій РФ отримала право на проведення Чемпіонату світу-2018, був презентований в Брюсселі, повідомляє УНН.

У фільмі озвучуються питання до керівництва ФІФА та УЄФА - зокрема, до українського олігарха і віце-президента УЄФА Григорія Суркіса, і не тільки через корупцію, а й через те, що його заяви про патріотизм брехливі.

Іван Вербицький, український футбольний журналіст, коментує для фільму: «Що стосується патріотизму Суркіса - ви раніше згадували, що «Динамо» нібито більш патріотичний клуб, ніж «Шахтар» - коли йшла Революція гідності, коли вона закінчувалася, Ігор Суркіс до останнього тягнув» , - каже журналіст.

«Коли на стадіоні «Дніпро» лунала українська музика, коли там були червоно-чорні прапори, в Києві це все ще заборонялося. Брати Суркіси до останнього хотіли грати в одному чемпіонаті (з Росією) з «Зенітом», «Спартаком».

Нагадаємо, в 2014 році Росія анексувала український Крим і почала війну на Донбасі, але братів Суркісів це не зупинило.

«Вони хотіли чогось на кшталт чемпіонату Радянського союзу. Так що я не сказав би, що Григорій Суркіс - великий патріот України», - робить висновок Вербицький.

Раніше Григорій Суркіс розповів, як хоче, щоб футбол повернувся у Донецьк на «Донбас-Арену».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: