Різатдінова виборола срібло в абсолюті на Кубку світу в Софії

Різатдінова виборола срібло в абсолюті на Кубку світу в Софії

Наша грація поступилася лише росіянці Яні Кудрявцевій.

Прима української збірної з художньої гімнастики Ганна Різатдінова  виборола першу нагороду для команди на Кубку світу в Софії, Болгарія. Ганна стала другою в індивідуальному багатоборстві з результатом 74,250 бала, поступившись росіянці Яні Кудрявцевої півтора бала.

Після першого дня багатоборства - в п'ятницю гімнастки змагалися в правах з  обручем та м'ячем - Різатдінова йшла першою, випереджаючи Кудрявцеву на одну десяту бала. Росіянка своє відіграла у другій день, а Різатдінова допустила прикру втрату на самому початку вправи з булавами. Втім, незважаючи на цю неприємність, на друге місце поставили саме українську зірку, а не кореянку Ен Джей Сон - хоча розрив між другим і третім місцями склав лише 0,05 бала.

Другий номер збірної України Вікторія Мазур показала 14-й результат в багатоборстві з оцінкою в 68,600 бала. Зате Віка вийшла в один фінал - в неділю вона буде виступати в медальному змаганні з булавами. А Різатдінова традиційно візьме участь у фіналах з усіма чотирма предметами.

Українська п'ятірка в групових вправах в Софії посіла шосте місце в багатоборстві.

У п'ятницю у вправі з 5 стрічками наша команда допустила одну втрату на перекидання і в результаті отримала 17,350 бала, що дозволило дівчатам кваліфікуватися у фінал. Суботній виступ з двома обручами і 3 парами булав вийшов більш успішним: не зробивши грубих помилок, українки отримали 17,650 бала і з п'ятого місця вийшли у другий фінал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: