У Різатдінової ще два срібла

У Різатдінової ще два срібла

Наша грація везе з Софії чотири нагороди.

Ганна Різатдінова, перший номер збірної України з художньої гімнастики, додала ще два срібла до золота у вправі з обручем  на Кубку світу в Софії.

У вправі з м'ячем Аня отримала дуже високу оцінку 18.800 балів - вперше в своїй кар'єрі на міжнародних стартах вона була оцінена так високо. Перше місце посіла росіянка Яна Кудрявцева, яка була вище українки в суботу в абсолютній першості.

На булавах оцінки були трохи нижче - але не тільки у Різатдінової, а й у всіх суперниць. Аня тут знову взяла срібну медаль, трохи заваливши рівновагу під час виконання програми. Кудрявцева помилялася ще більше і навіть залишилася без медалі, а золото дісталося примі з Кореї Ен Дже Сон.

У фінал з булавами,  пробилася друга українка Вікторія Мазур - вона зайняла передостаннє 8 місце з оцінкою 16.550.

Найбільш проблемною в цей день для Різатдінової виявилася стрічка - вона заплуталася в самому початку вправи, і Ані довелося розплутувати вузол. Для медалі Анна зробила все, що змогла - але отримала 18.100 і четверте місце.

У групових вправах Україна виступила в обох фіналах - і в обох посіла шосте місце. З п'ятьма стрічками наша оцінка 17.750, з 6 булавами і двома обручами - 17.100.

До Олімпійських Ігор у українських гімнасток залишився ще один старт на Кубку світу і чемпіонат Європи в середині червня. Після чого дівчата зосередяться на підготовці  до головного старту чотириріччя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: