Активісти прийшли додому до Зеленського через справу Гандзюк

Активісти прийшли додому до Зеленського через справу Гандзюк

«Зеленський несе персональну відповідальність за слив справи Каті»

Активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?» сьогодні, 12 травня, пікетували будинок, в якому проживає президент України Володимир Зеленський.

«Ми маємо багато запитань до Президента. Ми хочемо знати, чи його слова про притягнення до відповідальності замовників вбивства Катерини Гандзюк не були порожніми обіцянками заради політичного піару», - йдеться в заяві активістів.

Вони також переконані, що генпрокурор та голова СБУ не розповідають Президенту про справжній стан речей.

«Ми готові розповісти Президенту те, що не цікавить генпрокурорку, про відсутність доказів в матеріалах справи і про помилки слідства. Ми не втомимось приходити під будинок Президента, до Офісу Президента, чи на його офіційні зустрічі», - стверджують активісти ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?».

«Зеленський несе персональну відповідальність за злив справи Каті. І наступає на ті ж граблі, що і Порошенко», - наголосив волонтер так активіст Роман Сініцин.

Як повідомлялося, увечері 27 квітня ініціативна група «Хто замовив Катю Гадзюк?» провела акцію протесту проти рішення про завершення розслідування справи про вбивство активістки.

Зокрема, кілька десятків учасників акції встановили портативну колонку та скандували «Венедіктова, виходь!» під будинком у центрі Києва, в якому, за словами активістів, мешкає генпрокурор.

Натомість генпрокурорка дорікнула активістам, які вимагали її відставки.

Нагадаємо, Печерський районний суд міста Києва залишив під вартою на два місяці підозрюваного в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна. 

27 квітня, в СБУ заявили, що завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Мангера та помічника-консультанта депутата цієї ж ради Олексія Левіна в організації нападу на Катерину Гандзюк.

Як повідомлялось, один із підозрюваних в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, помічник екснардепа Миколи Паламарчука Ігор Павловський пішов на угоду зі слідством.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: