У Порошенка побачили, як Зеленський вперто веде Україну в СРСР

У Порошенка побачили, як Зеленський вперто веде Україну в СРСР
Українці шукають роботу в країнах ЄС

«Європейська Солідарність» закликає владу не стіни будувати, а створювати конкурентні робочі місця в Україні

Партія «Європейська Солідарність» вимагає від влади зупинити порушення конституційного права громадян на вільне пересування та негайно дати оцінку чиновникам, які силою утримують в Україні громадян, які мають законну роботу в країнах Європейського союзу. Про це йдеться в заяві партії.

В «Європейській Солідарності» нагадали, що під час президентства Петра Порошенка влада доклала неймовірних зусиль, аби Україна отримала безвізовий режим з ЄС, «натомість влада Зеленського не лише хоче забрати в українців можливість вільно пересуватися Європою, а й повертає нас до найгірших радянських практик, коли громадянин вимушений був звертатися до чиновників за так званою виїзною візою – дозволом виїзду за кордон».

«Влада Зеленського «безвіз» замінила на «безвиїзд». Поки українці прагнуть, аби Україна невпинно наближалась до членства в Європейському союзі, Зеленський вперто веде нас в СРСР», - вважають в партії «Європейська Солідарність».

Там підкреслили, що українці мають право працювати там, де вони знайдуть кращу роботу.

«Влада має стримувати міграцію створенням в Україні конкурентних робочих місць, належних умов праці, стимулами для бізнесу ліквідовувати тіньове працевлаштування. Однак влада у своїй типовій популістичній манері вважає, що для вирішення проблеми міграції треба просто закрити кордони. Правова і економічно розвинена європейська країна, а не нові стіни і заборони, має бути найкращим стимулом для українців жити і працювати в Україні», - зазначили в «Європейській Солідарності».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: