«День перемоги трупами пропах». У мережі з’явилося шокуюче відео з мертвими окупантами

«День перемоги трупами пропах». У мережі з’явилося шокуюче відео з мертвими окупантами
Росія демонструє феноменальну байдужість до своїх мерців
скріншот з відео

Росія не забирає тіла померлих окупантів та ігнорує заклики полонених про обмін

У мережі розповсюдилось відео, де десятки тіл загиблих окупантів гниють на дорогах та кюветах. Про це повідомив російський опозиціонер Олександр Невзоров.

«Все як завжди. Травнева теплотища підняла та загострила всі запахи. Тому сильніший за звичайний «трупами пропах» цього року і «день перемоги», – пише Невзоров.

Незчитані, невідомі і нікому не потрібні, «некинуті» сотнями і тисячами збираються на узбіччях, у канавах, ямах та окопах. Поклади російських трупів перетворилися на звичну частину пейзажу, що вже не викликає почуттів, ні інтересу. Що примітно, ніхто нікого не шукає, не намагається впізнати, витягти та поховати. Росія демонструє феноменальну байдужість до своїх мерців. Окупанти прийшли в Україну когось «звільняти», проте закінчили тим, що їхні тіла непотрібні навіть їх державі. 

УВАГА! У відео є кадри, які можуть шокувати чутливих глядачів. 18+

«Полонених стандартно багато. Їхні долі теж нікого не хвилюють. Не шастають фронтом лейтенанти з білими прапорами, пропонуючи «швидкий обмін» або викуп. Це було характерно для чеченських воєн, але начисто вивітрилося, здулося мертвим диханням путінщини», – пише Невзоров.

Росія ігнорує і ще живих окупантів. Російські терористи продовжують жалітись на своє жахливе становище в Україні та постійні обстріли Збройних сил України. Нещодавно російський військовий заявив, що його відправили на три дні на передову, де він добряче набрався страху.

Також він поскаржився на велику кількість трупів російських військових, коли його перекинули на чергову позицію.

Нагадаємо, що раніше дружина мобілізованого росіянина з Мурманської області поскаржилася, що її чоловік не проходить по жодному списку міноборони РФ, а це значить, що ніхто не дізнається, якщо ЗСУ раптом ліквідують його з українського фронту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: