Дружина міністра Резнікова поскаржилася на життя: чого їм тепер не можна (відео)

Дружина міністра Резнікова поскаржилася на життя: чого їм тепер не можна (відео)
Юлія Зорій розповіла, що тепер змушена вивчати внутрішній туризм
скріншот фото: відео «Світське життя»

Юлія Зорій поділилася таємницями подружнього життя

Відома телеведуча та дружина міністра оборони Олексія Резнікова Юлія Зорій у програмі «Світське життя» розповіла, що почала вивчати внутрішній туризм України, оскільки разом із чоловіком вони не можуть подорожувати за кордон. Через свій статус Резніков повинен постійно бути на зв’язку та у швидкому доступі.

«Спільні поїздки десь за кордон, на вихідні чи у відпустку, нам не світять. Мені було сказано: «Якщо хочеш (подорожувати, – ред.) сама, то давай, а разом ні. Я повинна постійно бути в максимальній доступності», – розповіла Зорій.

Катерина Осадча також поцікавилась, чи змінилось ставлення до Юлії на роботі у зв’язку з посадою чоловіка. За словами жінки, нічого не змінилося: «Ті, хто хейтили, так і продовжують це робити, а ті хто сприймали з розумінням, так і продовжують це робити».

Також Зорій розповіла, що її чоловік дуже позитивна людина та завжди намагається шукати щось хороше у поганих новинах.

Катерина Осадча поцікавилась, хто опікується стилем новообраного міністра, на що Юлія відповіла, що у її чоловіка відмінний смак та він переважно всі вбрання підбирає самостійно, але під її чуйним контролем.

Нагадаємо, що 25 липня 2020 року Олексій Резніков та Юлія Зорій одружилися. Пара оголосила про заручини в лютому 2020 року, дату шлюбу довелося переносити через поширення коронавірусної інфекції Covid-19.

Верховна Рада України призначила колишнього міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова новим міністром оборони. Він заявив, що на своїй посаді буде працювати над вступом України до НАТО.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: