«Кадри, як з фільму-катастрофи»: як виглядає метро в охопленому Covid-19 Нью-Йорку

«Кадри, як з фільму-катастрофи»: як виглядає метро в охопленому Covid-19 Нью-Йорку
У метро Нью-Йорка, яке зазвичай переповнене, практично безлюдно. Залишилися лише бездомні
Скріншот з відео

Число пасажирів нью-йоркського метро скоротилося на 90%, а поїзди і платформи захопили бездомні

Кількість пасажирів в нью-йоркському метро скоротилося на 90%, а поїзди і платформи захопили бездомні.

Про це йдеться у сюжеті Bild.

Зазначається, що бездомні постраждали від епідемії коронавірусу найсильніше. У них немає води, щоб вмитися, їм нікуди сходити в туалет, і нікому подати їм милостиню, тому що вулиці міста теж пустують.

«Кадри, як з фільму-катастрофи. У нью-йоркському метро, яке зазвичай переповнене, практично безлюдно. Під час епідемії коронавірусу на ньому їздять тільки ті, хто не може інакше. В результаті число пасажирів скоротилося на 90%, а поїзди і платформи захопили бездомні», - зазначає видання.

«Бездомні постраждали від епідемії коронавірусу найсильніше. Люди на вулицях виявилися у відчайдушній ситуації. Ті бездомні, які йдуть з вулиць до притулків, часто хворіють, тому що живуть в старих нічліжках, де занадто багато людей», - заявив Джон Шихан, експерт з проблем бездомних.

На вулицях Нью-Йорка зараз практично немає людей. Туристів теж немає. Від цього сильно страждають бездомні, пояснює Шихан.

«Більшість бездомних на Манхеттені кажуть, що у них завжди була можливість отримати їжу. Хто-небудь пройде поруч, дасть їм щось поїсти. Іноді їм дають гроші, але поїсти у них було завжди. А тепер же нікого немає. Вони живуть, як в місті-примарі», - додає експерт.

Він вважає, що можна вирішити проблему з нью-йоркським метро, розмістивши бездомних в порожніх готелях.

Нагадаємо, у Нью-Йорку лікар, що боролась з пандемією Covid-19, не витримала стресу та покінчила життя самогубством.

Місто Нью-Йорк вже декілька тижнів залишається епіцентром поширення коронавірусу в США. Інфекція забрала життя близько 20 тисяч людей.

Нагадаємо, США почали розслідування обставин появи і поширення коронавірусу у світі з акцентом на те, яку роль у цьому процесі зіграли Китай і Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ).

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що винні в поширенні коронавірусу Covid-19 відповідатимуть за це, але в першу чергу необхідно зосередитися на відновленні світової економіки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: