Контррозвідники СБУ показали, як нищать ворожу техніку дронами

Контррозвідники СБУ показали, як нищать ворожу техніку дронами
СБУ продемонструвала, як нищить ворога з повітря
фото: скріншот із відео

За тиждень військові знищили 9 одиниць бойової техніки РФ

Військові контррозвідники Служби безпеки України оприлюднили відео, на якому «демілітаризували» окупантів ударними дронами. Відповідне відео СБУ опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

За даними Служби безпеки, з 1 до 7 серпня бійці відомства спільно зі 112 бригадою тероборони знищили 9 одиниць бойової техніки РФ.

«Тож українські захисники передають ворогам палкий «привіт» і просять поставити пісню про «сон, який щоночі сниться». Звичайно ж, страшний. Бо всіх окупантів очікує справжнє жахіття, допоки вони залишаються на українській землі. Працюємо далі до повної перемоги!», – ідеться у дописі.

Раніше бійці 93-ї бригади оприлюднили відео знищення російського танка за допомогою американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin. 

Також підрозділи ЗСУ знищили командно-спостережний пункт ворожої батальйонної тактичної групи в Брускинському та районі зосередження озброєння і техніки в Олешках Херсонської області. Артилерія на південному напрямку знищила шість складів боєприпасів у Бериславському та Херсонському районах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: