Влучний постріл з Javelin: українські воїни знищили ворожий танк (відео)

Влучний постріл з Javelin: українські воїни знищили ворожий танк (відео)
ЗСУ феєрично знищили російський танк
скріншот

Після влучного пострілу танк окупантів миттю вибухнув

Бійці 93-ї бригади оприлюднили відео знищення російського танка за допомогою американського переносного протитанкового ракетного комплексу Javelin. 

У якому саме напрямку військові влучним пострілом знищили танк окупантів не відомо.

«93 бригада Холодний Яр продовжує нищити окупаційні війська в Україні. До уваги - видовищне відео сьогоднішнього пострілу джавелінщика у ворожий танк», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові вразили два пункти управління 76-ї десантно-штурмової дивізії та 49-ї армії в Чорнобаївці.

Також підрозділи ЗСУ знищили командно-спостережний пункт ворожої батальйонної тактичної групи в Брускинському та районі зосередження озброєння і техніки в Олешках Херсонської області. Артилерія на південному напрямку знищила шість складів боєприпасів у Бериславському та Херсонському районах.

Разом з тим воїни 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу знищили ворожу РСЗВ «Ураган», який використовується рашистами для обстрілу житлових кварталів мирних українських міст. Видовищне знищення ворожої РСЗВ вдалося зафіксувати на відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: