Лавров обурений «нелюдськими» туалетами у Швеції (відео)

Лавров обурений «нелюдськими» туалетами у Швеції (відео)
Очільник МЗС Росії Сергій Лавров
скріншот з відео

Російський політик був шокований європейськими культурими цінностями

Росіяни продовжують демонструвати зневагу до культури інших країн. Голова міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров поскаржився
на вбиральні у Швеції. Інцидент стався минулого року під час саміту ОБСЄ.

«Перепрошую за подробиці, там я в перерві засідання запитав, де туалет. Мені показали двері з літерами WC. Я запитав: «А це для дам чи для джентльменів?» Мені сказали: «У нас усе спільне». Я не повірив, але це дійсно було так. Ви не уявляєте, наскільки це не по-людськи, просто не по-людськи», – бідкався Лавров.

Варто відзначити, що цей епізод Лавров згадав у контексті критики політики толерантності, яку пропагують у демократичному світі.

Нагадаємо, у Росії до сьогодні величезна кількість населення використовує туалет на вулиці. Життя та поведінка росіян укотре доводять, що це нація, якій потрібно справити нужду.

Раніше повідомлялося, що російський окупант розповів про побутові умови у своєму домі. Полонений пояснив, що таке «звичайний туалет» для росіян. Солдат зазначив, що душу у нього в домі немає, але є «банька». Також він додав, що туалету з унітазом в домі немає, але є «звичайний» – дерев’яний туалет у дворі.

До того ж азовці показали знищені позиції загарбників: без касок, зате з унітазом.

Читайте також: «Великі» досягнення Росії: чиновниця похвалилася дерев'яним туалетом (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: