Німецькі журналісти потрапили під обстріл рашистів біля Лисичанська (відео)

Німецькі журналісти потрапили під обстріл рашистів біля Лисичанська (відео)
На щастя, працівники ЗМІ лишилися неушкодженими
скріншот із відео

Авто журналістів Bild потрапило під вогонь російських окупантів

Журналістська команда німецького видання Bild потрапила під обстріл на виїзді з Лисичанська. Про це йдеться у відеосюжеті Bild.

Як зазначається, від початку повномасштабної війни віцепрезидент Bild Пол Ронцгеймер регулярно працював в Україні. Цими днями він перебуває на Донбасі разом із фотографами Георгосом Мутафісом та Вадимом Мойсенком.

Коли журналісти виїжджали з Лисичанська, який намагається оточити російська армія, їхній автомобіль обстріляли. Все було зафіксовано на відео.

«Ця траса, ймовірно, є найнебезпечнішою в Україні… росіяни регулярно обстрілюють її, адже це єдина дорога з міста», – каже Ронцгеймер після того, як над його головою пролітає куля.

Усі троє залишилися неушкодженими. Було розбито вікно автомобіля, на висоті голови. Якби журналіст не нахилився, куля могла влучити в нього.

Поки що невідомо, чи обстріляли автомобіль журналістів умисно, зауважує видання. Дорога на Лисичанськ неодноразово зазнавала обстрілів останнім часом. Два тижні тому в цьому районі загинув французький репортер.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: