Путін та ядерний удар. Галкін висміяв російського диктатора (відео)

Путін та ядерний удар. Галкін висміяв російського диктатора (відео)
Галкін знову протролив диктатора Путіна
фото: ТАСС

Жарт стосувався погроз диктатора застосувати ядерну зброю

Російський комік Максим Галкін під час концерту у Юрмалі жорстоко висміяв диктатора Володимира Путіна. 

Зокрема Галін пожартував на тему погроз Путіна ядерним ударом. Своїм жартом комік натякнув, що у разі застосування ядерної зброї, наслідки для Росії будуть фатальними.

Зауважимо, що під час концерту Галкін попросив не знімати його виступ, і пожартував, що кожен його новий жарт, які з'являться в мережі - це нова сторінка у кримінальній справі проти коміка.

Нагадаємо, у Росії порушили кримінальну справу проти коміка Максима Галкіна, його звинувачують у поширенні так званих фейків про армію РФ.

Раніше артист висміяв скасування шведського столу та Карлсона після «розширення НАТО». «Я вже передбачаю ці скандинавські настрої. Я вже бачу, як Скабєєва спалює альбом АВВА. Шведську стіну перейменують на «лазалку». Сауну – в «сухопарку», шведський стіл – в «обжиралівку». І, звісно, заборонять казки Астрід Ліндгрен. Я вже бачу Соловйова, і він репетує: «Карлсон!» – заявив Максим Галкін.

Галкін ще у перший день нападу Росії на Україну засудив бойові дії. Він повідомив, що перебуває на зв'язку з рідними та друзями з України.

Також Галкін різко відреагував на передвеликодній рашистський обстріл Одеси, внаслідок якого загинула мама із тримісячною дитиною.

Максим Галкін разом із сім’єю після початку російсько-української війни виїхав до Ізраїлю. Коли сім’ю Галкіна-Пугачової почали критикувати за такий крок, за них вступився інший відомий російський митець, музикант Андрій Макаревич.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: