Соловйов закликав розстрілювати російських воєнкомів (відео)

Соловйов закликав розстрілювати російських воєнкомів (відео)
Рупор Кремля продовжує підтримувати війну проти України
скріншот з відео

Російське телебачення шукає винних у проблемах з мобілізацією

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов запропонував карати воєнкомів за помилки із частковою мобілізацією. Найнедбайливіших, за його словами, треба розстрілювати.

«За вухо – і на Донбас. Лопаточку йому дати, хай окопується», – визвирівся Соловйов на недолугих співробітників військоматів, на яких зараз вішають усіх собак за проблеми з мобілізацією.

Така реакція була викликана «праведним гнівом» іншої пропагандистки, Марагрити Сімоньян, яка раптово стала переживати за росіян. За її словами, людей обурило, що повістки отримують ті чоловіки, які не підпадають під першу хвилю мобілізації.

Нагадаємо, у російському місті Рязань напередодні чоловік на автовокзалі влаштував самоспалення. Як повідомляють очевидці, він кричав, що відмовляється брати участь у так званій «спеціальній операції» і підпалив себе.

Тим часом у РФ вирішили проблему з забезпеченням зимовою формою своїх вояків. Російських мобілізованих, які прибувають до військкоматі, ставлять перед фактом: вони мусять самі собі придбати зимовий одяг.

При цьому президент країни-агресорки Володимир Путін навряд чи подолає фундаментальні проблеми, намагаючись мобілізувати велику кількість росіян для продовження війни в Україні. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: