Наші захисники підняли український прапор над найвищою точкою Святогірська (відео)

Наші захисники підняли український прапор над найвищою точкою Святогірська (відео)
Над Святогірськом замайорів прапор України
скріншот

Військові встановили прапор України на пам'ятнику Артему

Бійці Національної гвардії встановили український прапор у найвищій точці частково захопленого Святогірська Донецької області. Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ (МВС).

Воїни батальйону оперативного призначення Нацгвардії імені Сергія Кульчицького встановили прапор України на пам'ятнику Артему. 

«Над найвищою точкою Святогірська замайорів Державний прапор України: гвардійці батальйону імені генерала Кульчицького нагадали загарбникам, що Святогірськ – це Україна! Що ми невдовзі повернемося на рідну землю. Вірте та допомагайте Національній гвардії!», – наголосили українські захисники.

Зауважимо, що в районі Святогірська не припиняються обстріли, там тривають бої Збройних сил України із загарбниками. Українські військові нині контролюють правий берег Сіверського Дінця, зокрема територію Святогірської лаври та довколишні села.

Нагадаємо, Міноборони Росії оголосило про захоплення Святогірська 6 червня. Також там заявили про захоплення кількох сіл громади.

За словами голови військової адміністрації Святогірська, на сьогоднішній день у громаді залишилося близько 1000 жителів із 2068 осіб. Влада постійно працює над евакуацією, але чіткого графіка немає через обстріл.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: