Українці створили мультсеріал про окупований Маріуполь (відео)

Українці створили мультсеріал про окупований Маріуполь (відео)
Мульсеріал засновано на реальних подіях
скріншот з відео

Історія буде складатися з 23 серій середньою тривалістю в три-п'ять хвилин

Волонтерська організація «Землячки. Український фронт» разом з українськими художниками, режисерами, аніматорами та музикантами створила анімаційний серіал «Маріуполь – Військові хроніки мирного жителя». Він заснований на реальних подіях та створений по щоденнику жінки, яка три тижні з сім’єю провела в окупації Маріуполя.

«Нашою метою є не лише поширення у всьому світі правдивої інформації про трагедію в Маріуполі, боротьба з російською пропагандою та поширення проблеми вимушених переселенців. Основною метою проєкту – є повернення українців додому», – зазначили автори проекту.

Всього анімаційний серіал буде складатися з 23 серій середньою тривалістю в три-п'ять хвилин, зараз він озвучений російською та українською, у розробці озвучення англійською.

Наразі, на Youtube-каналі проекту доступні для перегляду три серії.

Нагадаємо, у Маріуполі окупанти знесли пам’ятник жертвам Голодомору.

Як повідомлялося, у тимчасово окупованому Маріуполі група спротиву «Ї» провела успішний підпал місця розквартирування російських офіцерів. Раніше повідомлялося, що російські загарбники вербують у тимчасово окупованому Маріуполі підлітків, щоб ті вступили до «юнармії».

Читайте також: З флагштоків окупованого Маріуполя зникли російські прапори (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: