Нічне полювання: як снайпери знищують окупантів під Бахмутом (відео)

Нічне полювання: як снайпери знищують окупантів під Бахмутом (відео)
Воїни Сил спеціальних операцій виявляють і знищують живу силу противника
фото ілюстративне

Уночі ворог намагається просуватися та штурмувати позиції ЗСУ

Протягом кількох останніх днів снайпери Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили під Бахмутом більш як десять окупантів. Про роботу снайперів повідомило Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

«Вночі робота кипить», – розповів один зі снайперів про полювання на ворога.

В нічну пору доби ворог намагається просуватися та штурмувати позиції Сил оборони на зазначеному напрямку.

Наші воїни постійно ведуть спостереження, виявляють та знищують живу силу противника з різних дистанцій та різним калібром.

Нагадаємо, триває 406-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Ворог продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби було відбито понад 60 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

За минулу добу авіація Сил оборони за добу завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також збито російський високоточний БпЛА типу КУБ.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили три пункти управління, два райони зосередження живої сили, дві реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град» та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: