Активісти залили «кров'ю» вінницькій офіс БПП

Активісти залили «кров'ю» вінницькій офіс БПП

У Вінниці активісти нажахали перехожих

Вінницькі активісти облили «кров'ю» офіс пропрезидентської партії «Блок Петра Порошенка» у центрі міста. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Олена Васількова

Вінничани вийшли на акцію через неявку фракції БПП «Солідарність» Вінницької облради на позачергову сесію. Депутати повинні були розглянути звернення щодо побиття активістів під Верховною Радою та відставки Авакова.

Активісти звинувачують БПП у стимулюванні поліцейського свавілля та зневажливому відношенні до людей.

Нагадаємо, у суботу вранці, 3 березня, правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебували понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

У середині дня суботи зачистка наметового містечка була завершена.

Усіх 112 затриманих під час знесення наметового містечка під Радою учасників руху «Визволення» до 22 години відпустили.

Журналісту «Радіо Свобода» Сергію Нужненку, якому 3 березня під час сутичок під Верховною Радою розпилили в обличчя газовий балончик, діагностували хімічний опік.

В Інституті масової інформації назвали неприпустимою ситуацію під Верховною Радою 3 березня, і вимагають негайного розслідування фактів перешкоджання діяльності журналістів.

Згодом стало відомо, що поліцейського, який застосував газ проти журналіста під Радою, відсторонили від масових заходів.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: