Зачистка наметового містечка завершена, комунальники вивозять сміття

Зачистка наметового містечка завершена, комунальники вивозять сміття
Поліція розігнала наметове містечко біля Ради
Фото: МВС

Залишки наметів вивозять на сміттєвозах

На вул. Грушевського біля будівлі Верховної Ради прибрали всі намети, які були встановлені протестувальниками ще восени 2017 року.

Залишки наметів комунальники згрібають до бордюрів, вивозять на сміттєвозах. Те ж роблять із залишками від загорожі і барикад.

Комунальники повідомили «112 Україна», що вже дуже багато роботи зроблено, але ще половина залишилася з того, що вивезли.

Також відзначається, що правоохоронці завершили слідчі дії в наметовому містечку на вулиці Грушевського і в Маріїнському парку.

Нагадаємо, у суботу вранці правоохоронці почали зносити наметове містечко біля Верховної Ради. Мешканці містечка були затримані поліцією. Дивіться відео з місця події.

У двох відділках поліції Києва перебували понад 110 протестувальників, затриманих під час сутичок біля наметового містечка під Верховною Радою. Пізніше їх відпустили з поліціїДо лікарень доправлено 11 протестувальників.

У наметовому містечку під Верховною Радою на вулиці Грушевського під час проведення слідчих дій поліція виявила 10 гранат, схожих на бойові.

Правоохоронці виставили кордон між будівлею Кабміну та парламенту - на перетині вулиць Грушевського та Садової. Поліція не пропускає журналістів на територію біля Верховної Ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: