Вінничани заборгували за опалення та гарячу воду близько 140 млн грн

Вінничани заборгували за опалення та гарячу воду близько 140 млн грн
Зважаючи на високий рівень заборгованості, теплопостачальне підприємство закликає споживачів не порушувати вимоги законодавства
фото: з відкритих джерел

Зважаючи на те, що в місті карантин, в комунальному підприємстві радять скористатися способами оплати за послуги онлайн

Станом на 2 березня заборгованість населення Вінниці за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання становить понад 137 млн. грн. (без нарахувань за послуги, спожиті в лютому).

Про це інформують в пресслужбі КП «Вінницяміськтеплоенерго». Теплопостачальне підприємство закликає споживачів не порушувати вимоги законодавства та розраховуватися за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання до 20 числа щомісяця. Зважаючи на те, що в місті карантин, в комунальному підприємстві радять скористатися способами оплати за послуги онлайн, аби не створювати масове скупчення людей.

В Україні діє Єдиний реєстр боржників. До даного реєстру можуть потрапити і споживачі, які нехтують рахунками за послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання. Адже якщо ігнорувати платіжки, підприємство працює з такими боржниками в судовому порядку. Після прийняття рішення суду на користь підприємства, справа переходить у державну виконавчу службу, звідти дані про борг споживача автоматично потрапляють в Єдиний реєстр боржників https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

Нагадаємо, на Вінниччині пенсіонери отримають підвищені виплати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: