Нові шрифти, кольори та унікальний стиль: Apple анонсувала iOS 16

Нові шрифти, кольори та унікальний стиль: Apple анонсувала iOS 16
У новій iOS користувачі дійсно отримають масу можливостей для персоналізації 
фото: Apple

iOS 16 сильно відрізнятиметься від попередніх оновлень

Компанія Apple анонсувала оновлену операційну систему iOS 16. Вже восени цього року власники iPhone отримають ряд поліпшених функцій, таких як екран блокування з новими віджетами і «живі» сповіщення.

Нову iOS 16 компанія анонсувала на конференції Worldwide Developers Conference 2022, підсумки якої були опубліковані на офіційному сайті Apple.

«Персоналізуйте свій iPhone, використовуючи абсолютно нові способи персоналізації екрана блокування. Демонструйте улюблені фотографії, налаштовуйте стилі шрифтів і відображайте набір віджетів, щоб отримувати інформацію з першого погляду», – розповіли в Apple.

iOS 16 сильно відрізнятиметься від попередніх оновлень iOS 16 сильно відрізнятиметься від попередніх оновлень

У новій iOS користувачі дійсно отримають масу можливостей для персоналізації. Крім шрифтів, кольорів і віджетів, оновлення отримали ще шпалери від Apple. На екрані блокування також з'явиться Live Activity - функція, завдяки якій користувачі зможуть дізнаватися про те, що відбувається в режимі реального часу. Розробники продумали всі деталі, повідомлення на екрані блокування в новій iOS будуть згортатися внизу, не займаючи персоналізований екран блокування.

«Тепер ви можете створювати різні екрани блокування, кожен з яких має унікальний фон і стиль, і між ними легко перемикатися», – додали в Apple.

Крім цього, в новій ОС з'явиться iCloud Shared Photo Library – можливість створювати окрему бібліотеку iCloud, доступ до якої зможуть отримати до 6 користувачів. Користувачі зможуть додавати файли, створювати галереї та редагувати добірки разом.

Також нові можливості з'являться в додатку Messages. Користувачі зможуть скасувати відправку або ж відновити недавно видалене повідомлення. Крім цього, чати можна буде позначати як непрочитані.

У Safari користувачі зможуть створювати спільні групи вкладок і ділитися добірками сайтів з іншими людьми. У браузері також поліпшили безпеку.

Раніше повідомлялося, що Apple припиняє виробляти музичний плеєр iPod. Покупці можуть придбати iPod touch до закінчення техніки на складах.

Також компанія заблокувала росіянам можливість переглядати презентацію нових продуктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: