У Франції розбились два військові літаки

У Франції розбились два військові літаки
За даними регіональної газети L'Est Républicain, аварії зазнали два літаки Mirage
фото ілюстративне

Наразі тривають пошуки пілотів

У Франці сталась авіакатастрофа за участю двох військових літаків Mirage. Наразі тривають пошуки пілотів. Про це  повідомляє  BFMTv

Аварія за участю двох військових літаків сталася в середині дня в середу в Мерет-і-Мозелі, і «розпочалися пошуки пілотів», ідеться в повідомленні префектури.

Про людські жертви не повідомляється. 

«Військова влада надасть інформацію про причини аварії», – додають у повідомленні, пояснюючи, що «подальшу інформацію буде надано, щойно з'являться будь-які нові відомості».

За даними регіональної газети L'Est Républicain, аварії зазнали «два літаки Mirage».

Два винищувачі з ескадрильї трансформації Rafale на авіабазі Сен-Дізьє у Верхній Марні зіткнулися один з одним, повідомив представник Повітряно-космічних сил у Парижі.

Пілот одного з літаків катапультувався перед ударом. Він цілий і неушкоджений. Але інструктор і студент-пілот, які були в другому, все ще були відсутні в першій половині дня, додало те ж джерело. «Ми все ще шукаємо другий екіпаж. Відомчий оперативний центр був негайно активований, і на підтримку збройних сил був ініційований план SATER (повітряно-наземний порятунок)», –  йдеться в заяві префектури Мерт і Мозель.

Нагадаємо, сьогодні вночі на території Курської області українські захисники знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34. 

До відома, 9 серпня у Бразилії на околиці Сан-Паулу розбився пасажирський літак. На його борту було 62 людини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: