У Росії революція, оголошена опозиціонером, завершилась масовими затриманнями

У Росії революція, оголошена опозиціонером, завершилась масовими затриманнями
Затримані у Москві 5 листопада
Фото: @andrey_ezhov

У Москві затримали більше 200 людей на Манежній площі

Більше 200 чоловік були затримані на Манежній площі в Москві. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Пізніше РІА Новини з посиланням на прес-службу столичного управління МВС повідомило, що за порушення громадського порядку в центрі Москви затримали 263 людини.

При огляді у деяких затриманих вилучили зброю, ножі, засоби індивідуального захисту, кастети та інші заборонені засоби, розповів співрозмовник агентства.

У свою чергу, «ОВС-Інфо» повідомляє про 212 затриманих в центрі Москви. Всього по Росії, за даними сайту, затримали 237 осіб. З них десять осіб затримано в Петербурзі.

Крім того, повідомляється, що в Саратові затримали активіста Максима Тихонова, який вийшов з пікетом проти переслідування місцевого опозиціонера Сергія Рижова. У Краснодарі трьох неповнолітніх затримали «для перевірки документів». Їх відвезли у відділок, одного з них відпустили, коли приїхали батьки.

Російський опозиціонер В'ячеслав Мальцев раніше говорив, що 5 листопада в Росії пройде революція. У жовтні його YouTube-канал «Артпідготовка» визнали екстремістським і заборонили на території Росії. Пізніше ФСБ повідомило про затримання учасників «законспірованого осередку руху «Артпідготовка». Сам Мальцев не вважає «Артпідготовку» рухом або організацією. За його словами, це просто канал на YouTube.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: