ЗМІ повідомили, яку посаду Кремль готує для Кадирова

ЗМІ повідомили, яку посаду Кремль готує для Кадирова
Кадиров очолює Чечню з 2007 року
фото з відкритих джерел

Кадиров неодноразово міркував про можливу відставку

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров може отримати керівну посаду в Росгвардії, у разі, якщо піде з нинішньої. Про це повідомляє російське видання «Медуза».

Зокрема, за словами одного з близьких до адміністрації президента Росії джерел, зараз розглядається можливий перехід Кадирова на керівну посаду в Росгвардії.

Видання зазначає, що Кадиров неодноразово міркував про можливу відставку. У тому числі ще в 2016 році до перемоги на виборах в Чечні.

Рамзан Кадиров очолює Чечню з 2007 року і дійсно обіймав свою посаду найдовше, ніж будь-який інший російський регіональний лідер. Він був переобраний на новий п'ятирічний термін у вересні 2021 року.

Нагадаємо, у своєму відео зверненні Кадиров заявив, що засидівся на посаді глави Чечні і збирається йти у довгострокову відпустку.

Також повідомлялося, що правоохоронці отримали докази причетності до вчинення злочинів голови Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Установлено, що він організував вторгнення на територію України ряду підрозділів, якими керує.

Читайте також: Підозра Кадирову: глава Чечні впав в істерику (аудіо)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: