Різниця між українцями та росіянами на прикладів двох пілотів

Пілот з Кременчука з позивним Karaya, Вадим Ворошилов
фото: ЗСУ

Ще один аргумент, який знищує міф про «братні» народи

Чим ми відрізняємось від здичавілих з боліт?

12 жовтня Командування Повітряних Сил ЗСУ опублікувало повідомлення про пілота, який збив п’ять дронів-камікадзе та дві крилаті ракети над Вінницею, а потім відвів відбитий літак від міста й катапультувався. Виявилося, що цим льотчиком був кременчужанин Вадим Ворошилов.

«12 жовтня, близько 21-ї години, поблизу Вінниці зазнав аварії винищувач однієї із бригад тактичної авіації Повітряних Сил. Льотчик успішно катапультувався, почувається добре. Він виконував бойове завдання зі знищення над Вінниччиною ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136». Цього дня пілот уже знищив п’ять «шахедів»: три – на півдні України і два – над Вінницею. А напередодні, під час масованого ракетного обстрілу, збив дві крилаті ракети окупантів. Через невстановлені технічні причини льотчик почав втрачати керування машиною, але зробив усе можливе, аби відвести літак подалі від Вінниці, і катапультувався. Причини аварії встановлюються», – йдеться у повідомлення Повітряних Сил.

Після приземлення пілота госпіталізували. 15 жовтня він уже дав інтерв’ю «Суспільному» у прямому ефірі телемарафону «Єдині новини», де розповів про те, як проводив розвідку, збивав повітряні цілі і відводив свій літак від міста.

За його роботу над Вінницькою областю командувач Повітряних Сил ЗС України генерал-лейтенант Микола Олещук ініціював клопотання про присвоєння пілоту високого звання Героя України.

Тобто відчуйте різницю із пєлотіком із Єйська. Який впав на будинок і втік.

У російському місті Єйськ Краснодарського краю на дев'ятиповерховий житловий будинок впав військовий літак
У російському місті Єйськ Краснодарського краю на дев'ятиповерховий житловий будинок впав військовий літак
фото з відкритих джерел
Читайте також: Падіння літака на багатоповерхівку в Єйську: оновлені дані про загиблих
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: