Василь Філіпчук Дипломат, директор Департаменту європейської інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України

Україна має зробити все для повної міжнародної ізоляції Росії

Взяття повітрянного простору над Донецьком і Луганськом було основним завданням для терористів і росіян протягом останніх днів

Взяття повітрянного простору над Донецьком і Луганськом було основним завданням для терористів і росіян протягом останніх днів.

Збиття двох наших літаків - Ан 26 та Су 25, а перед тим військовотранспортного Іл - було чітким сигналом Києву про те, що терористи і їх спонсори не дозволять Україні використовувати повітрянний простір для атак на колони бронетехніки, які росіяни вводили на нашу територію.

Відповідальність гіркіних і бородаїв за збитий малазійський літак є наскільки очевидною, що не використати цього для повної міжнародної ізоляції Росії та знищення терористів буде безвідповідальним і навіть злочинним перед памятю і наших солдат, і іноземних громадян, які стали жертвою бандитів.

Ми не маємо права дозволити Путіну виграти цю інформаційну кампанію. У кожній країні світу та у міжнародних організаціях наші посольства мають закидати і органи влади, і ЗМІ інформацією про те, що відбулося, класифікувати дії росіян як підтримкуа тероризму і вимагати негайних санкцій проти спонсорів тероризму.

Не співати дурні пісеньки і демонструвати емоції, а системно і з фотографіями і папками з документами зараз досягти перелому у зовнішньому сприйнятті війни.

А військові зараз повинні викорисати цю ситуацію, щоб досягти перелому у війні безпосередньо на Донбасі.

Інакше дуже швидко щось трапиться інше, за що звинувачать вже нас і використають для наземного вторгнення...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: