Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Універсальна програма дій для України

Є універсальна програма дій. Є вичерпний набір пріоритетних потреб країни. Чи розуміють політики її? Більшість – ні.

Ця програма дій, на мій погляд, складається з чотирьох блоків, котрі тактично та структурно не рівноцінні, але зібрані спеціально так, щоб зробити на них наголос. Порядок тут не так важливий.
1. Покарання винних попереднього режиму – корупціонерів та організаторів насилля проти Майдану.
2. Переорієнтація усіх ресурсів держави на побудову оборони від нападу Росії. Включає виділення державного бюджету, залучення найкращих вітчизняних та іноземних кадрів для побудови оборони, запровадження спеціального правового режиму у відповідних територіях та галузях, мобілізація економічних та інших ресурсів .
3. Очищення держави від впливу Московії. Поетапне здійснення програми нейтралізації агентів іноземного впливу у інформаційні, громадсько-політичній та інших сферах. 
4. Запровадження принципу безумовної поваги до закону в державі. Побудова системи захисту прав людини, силових та слідчих органів, органів нагляду за дотриманням закону суб’єктами владних повноважень на засадах безумовного виконання закону. 
Той з політиків, хто не розуміє, не сприймає цю програму дій, або вважає її глибоко другорядною, мусить відповідно або щезнути з політики, або займати у ній другорядне місце.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: