Михайло Басараб Політолог

Світ переконується, що кадирівці – це не Чечня

Посвята нової розвідроти батальйону імені Джохара Дудаєва
фото з відкритих джерел

Росія має припинити своє існування

Світ хоче пізнавати чеченський національний спротив. Днями відбулася посвята нової розвідроти батальйону імені Джохара Дудаєва. У час війни в Україні щодня відбуваються такі ж і масштабніші події. Але весь світ пише про батальйон Джохара Дудаєва і поширює фото молодих чеченців з калашами. Associated Press, Washington Post, France Presse, Polska Agencja Prasowa, Голос Америки, десятки інших медіа з усієї планети.

Читаючи ці тексти, я збагнув, в чому їхній інтерес. Світ переконується, що кадирівці – це не Чечня, що це купка зрадників, які продалися Путіну. Світ нарешті починає розуміти, що цей народ зазнав великого горя від росіян. Світ врешті-решт починає здогадуватися, що перед ними горді люди, а не терористи, як про це довго переконувала кремлівська пропаганда.

Росія має припинити своє існування. Свободолюбиві народи мають здобути незалежність. Україна і міжнародні партнери повинні нарешті засудити окупацію Ічкерії і геноцид чеченського народу.

Читайте також:
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: