Олександр Кочетков Аналітик, політтехнолог

Що буде з критичною інфраструктурою України

Українська енергосистема очікує на серйозні випробовування цієї зими
фото з відкритих джерел

На боєздатність ЗСУ відсутність світла та тепла у великих містах майже не впливає

Удари на наші важливі комунальні об'єкти – це від неможливості зламати опір ЗСУ та України в цілому. Ось виродки і намагаються в безсилій злості опустити нас до свого жебрацького варварського стану.

Про те, що агресор обов'язково почне руйнувати наші ТЕЦ, логістичні вузли та інше, я попереджав ще на початку вторгнення. Закликання українців заздалегідь готується у варіантах виживання в екстремальних умовах. Прогноз виправдався.

Відповідно, дам прогноз на перспективу.

Довбатимуть, поки наша енергосистема не зупиниться. З усіма складними труднощами для мирного населення. Потім кремлівському фюрерку радісно скажуть, що Україна «за планом спецоперації успішно занурена у кам'яний вік і вже незабаром доблесні рашистко-зеківські війська знову почнуть брати Київ за три дні».

А якщо завдання виконане, то в Кремлі роздадуть ордени та медалі вбивцям українців, а бомбардування нашої інфраструктури майже припиняться. Тим більше, що в агресора на повну постане проблема стримування нашого наступу. Тому що на боєздатність ЗСУ відсутність світла та тепла у великих містах майже не впливає – наші бійці й так діють за умов, далеких від комфорту.

І тоді ми потихеньку інфраструктуру відновимо – не всю і не відразу, зрозуміло, але так, що світло та інші ознаки цивілізації почнуть повертатися. Зима буде вкрай складною, але навесні все почне налагоджуватися.

Читайте також: Чому так важливо економити електроенергію
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: