Сергій Власенко Народний депутат України

Лутковська разом з Луценком. Якийсь сюр

Юрій Віталійович клеїть дурня?

Якийсь сюр: Лутковська, яка НЕ зробила ЖОДНОЇ заяви на захист людей під час Майдану, яка ігнорувала масові порушення прав людей, була призначена Януковичем із порушенням закону і вірно йому служила, не лише не звільнена із посади, а «радить» кого призначати, а кого не призначати в прокуратуру.

P.s. Теоретично, я можу зрозуміти Луценка, як людину, адже саме Лутковська за вказівкою Януковича (а не з своєї волі) вносила Януковичу подання про помилування Луценка. І по-людські, він може бути їй вдячним. Але це свідчить і про друге: або Юрій Віталійович не розуміє, що процедура його звільнення - це був спектакль відрежисований Януковичкм (Янек міг КОМУ ЗАВГОДНО доручити написати подання про амністію - хоч двірнику Менської колонії), або Юрій Віталійович свідомо «клеїть дурня». І одне і друге його не красить, ні як людину, ні як політика, ні як Генпрокурора.

Від редакції. 

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко призначить керівником департаменту ГПУ щодо дотримання прав людини регіонального координатора уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Рівненській області В'ячеслава Свірця. Про це Луценко сказав журналістам після інспекції слідчого ізолятора Служби безпеки України, передають Українські Новини. «Разом з пані омбудсменом ми прийняли рішення, за її пропозицією, про зміну керівника департаменту Генпрокуратури, який буде стежити за правами людини в місцях позбавлення волі. Свірець - досить відомий правозахисник, зараз він приїхав до Києва і оформляє документи», - сказав він.

Джерело: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: