Єдина річ, яку українцям треба знати щодо Путіна

Фото: кадр з фільму Володимира Соловйова «Миропорядок 2018»

Президент РФ Володимир Путін зробив низку гучних заяв у новому пропагандистському фільмі «Миропорядок-2018».

Я раджу всім українським громадянам припинити стежити за кожним словом, яке говорить Путін. Ви ще хіба не зрозуміли, що ця стара ботоксна гебешна мерзота є майстром лицемірства, брехні та демагогії?

Чому українські ЗМІ шукають і намагаються інтерпретувати кожну фразу, яку Путін каже про Україну або когось іще? Це просто незбагненно, як можна інтерпретувати цю маячню і чому ви витрачаєте на це свій час і звертаєте на це увагу ваших читачів.

Зробіть заклик до українських читачів, української громадськості, українських журналістів - припинити обговорювати Путіна, тому що він є нелегітимним, незаконним президентом, псевдо-президентом, самозванцем, військовим і міжнародним терористом. І з ним треба розмовляти саме як з таким.

Не можу зрозуміти, чому Донбас взагалі знаходиться під контролем Кремля в 2018 році. Я розумію, що важко Крим повернути назад. Але чому за 4 роки після вторгнення Україна не тільки не боролася за Крим, а й має на своїй території окупаційні російські війська, я цього зрозуміти не можу.

Навіщо ві намагаєтеся знову і знову, весь час, інтерпретувати слова Путіна? При цьому я знаю тільки англійське слово, як це називається - obsession (одержимість). З приводу того, що говорить Путін, я такого, чесно кажучи, серед вільних людей не спостерігав у своєму житті. Я розумію, що ця одержимість може бути серед російського населення, яке піддається не тільки зомбуванню, а є масовими жертвами індукованого психозу, що, в свою чергу, змушує їх слухати те, що каже Путін.

Але ви, українці, не є жертвами масового індукованого психозу, тому я вас закликаю припинити абсолютно безглузді спроби інтерпретації слів цього військового злочинця та міжнародного терориста.

Вам, українцям, має бути все одно, на кого це спрямовано. Ви повинні зі зброєю в руках відновити територіальну цілісність вашої країни і припинити інтерпретувати слова цього злочинця.

Президент США і американський народ хіба довго дискутували з приводу того, що говорив Усама бен Ладен? Бен Ладена вже давно рибам згодували у світовому океані.

В України повинна бути жорстка позиція по відношенню до РФ, з одного боку, а, з іншого боку, потрібно припинити піарити цього злочинця.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: