Чи є виправдання тому, що президент займається бізнесом під час війни

Що найстрашніше у всій цій історії з президентськими офшорами, так це наявність громадян, які вважають, що згадка про Іловайську трагедію є недоречною.

Що найстрашніше у всій цій історії з президентськими офшорами, так це наявність громадян, які вважають, що згадка про Іловайську трагедію є недоречною. Шановні, вдягніть спідню білизну або перевірте наявність хрестика. Якщо мій президент або його оточення займається бізнесом під час війни та її найстрашніших подій, то цьому немає виправдання. Я розумію, що визнати власну помилку важче, ніж чужу. Але не час ставати на захист брехні, хто б її не казав. Два журналісти в Україні замість НАБУ, СБУ, МВС - от Вам і вся відповідь про те, на кого ми можемо покладатися. Нова Україна буде інакшою, ніж теперішня, бо нинішній режим піде ще ганебніше, ніж Янукович з страусами та шлеперами.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: