Влада вперше в історії не підтримала Всесвітній форум українців діаспори

В часи, коли потрібен кожен українець за кордоном, як голос правди та підтримки України, влада вирішила зекономити на підтримці Всесвітнього форуму українців

Напевно, багато хто з нас чув чи бачив, в який спосіб українська діаспора здійснювала величезну волонтерську роботу для наших Збройних сил України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів. Не менші зусилля були спрямовані й на гуманітарну допомогу ВПО.

Прочитав таку новину... І щось мені стало геть соромно.

«19-го та 20 серпня до Києва на VI Всесвітній форум українців прибуло близько 300 представників українських діаспор з 36 країн світу, в тому числі 16 делегатів з Російської Федерації. Вперше за всю історію проведення форуму українська держава не підтримала захід. Натомість Українська всесвітня координаційна рада доклала всіх зусиль, аби вище зібрання закордонного українства відбулося».

Серйозно? В часи, коли потрібен кожен українець за кордоном, як голос правди та підтримки України, зекономити на підтримці Всесвітнього форуму українців?!!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: