На Львівщині намагались «зам’яти» справу викрадення коштів, виділених на житло воїнам АТО

На Львівщині намагались «зам’яти» справу викрадення коштів, виділених на житло воїнам АТО

Зловмисники готові були дати хабар у розмірі 5 тис. дол. США

У Львівській області затримали директора та представника одного із суб’єктів господарювання, які намагались надати прокурору військової прокуратури Львівського гарнізону хабар у розмірі 5 тис. дол. США. Зловмисники хотіли таким чином забезпечити закриття кримінального провадження за фактом заволодіння державними коштами при закупівлі житла для військовослужбовців – учасників АТО на суму понад 5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

На даний момент проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, а також обшуки за місцем роботи та проживання фігурантів справи.

За результатами їх проведення вирішуватимуться питання щодо затримання вищевказаних осіб в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що на Вінничині державний службовець через посередника вимагав сорок тисяч гривень від місцевого підприємця за отримання дозволу на викиди в атмосферу продуктів утилізації автомобільних шин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: