Скандал з «АТОшником» та АТБ у Харкові – приклад гібридної війни РФ з Україною, - екс-мер Слов'янська

Скандал з «АТОшником» та АТБ у Харкові – приклад гібридної війни РФ з Україною, - екс-мер Слов'янська

Торгова мережа АТБ заперечує факт того, що минулого року невідомий боєць АТО розбив курячі яйця на голові касирки

Колишній міський голова звільненого від терористів Слов’янська Олег Зонтов в ефірі Першого ділового телеканалу прокоментував судову справу про наклеп, яку нині розглядає Дарницький суд столиці.

Наприкінці минулого року блогер,  переселенець з Донецька Станіслав Федорчук на своїй сторінці в Facebook повідомив про невідомого бійця АТО, який в одному з харківських магазинів мережі АТБ начебто розбив курячі яйця на голові невідомої касирки, яка нібито голосно кричала йому, що Харків – це Росія, і у місті вже скоро з’являться російські танки. Пізніше інформація блогера не отримала документального підтвердження.

«На сьогодні всі ці провокації, вони дивним чином чомусь вписуються в сценарій тієї гібридної війни, яку нам нав’язує Росія»,- сказав Олег Зонтов журналістам у Дарницькому суді Києва.

Сам автор скандального посту Станіслав Федорчук під час судового розгляду не зміг назвати точне прізвище анонімного «ветерана АТО», який начебто бився з касиркою закладу. Заявивши лише, що місце його прописки – це територія окупованого Донбасу.

«Я інформацію отримав від свого близького товариша. Який десь півроку, як був демобілізований з лав Збройних сил. У мене був досвід роботи директором з маркетингу в різник компаніях. Я скажу, що якби йшлося про компанію, в якій я би був співробітником, або був відповідальним за зв’язки з громадськістю, або за зв’язки з клієнтами, то ця ситуація взагалі ніколи би не мала би стати публічною», - розповів журналістам Першого ділового Федорчук.

Представники АТБ в суді переконували, що історія, описана на сторінці Федочука в Facebook, була виключно його персональною вигадкою. «Взагалі як такого конфлікту у нас не відбулося. У нас є докази – відео відповідні з камер відеозапису. Тому що взагалі ніякої касирки, ніяких яєць, ніяких «танків», ніяких «Харків – це Росія», - взагалі такого не було. Це – наклеп. Як ми ці гроші відсудимо, то ми передамо їх в лікарню імені Мечникова у Дніпрі, щоб допомогти бійцям АТО, які там знаходяться на лікуванні», - заявила журналістам Першого ділового Ірина Галкіна – позивач у справі, представник мережі АТБ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: