У Харкові чоловік вбив продавчиню заради 600 гривень

У Харкові чоловік вбив продавчиню заради 600 гривень

Через велику крововтрату 55-річна жінка померла

У Харкові працівники Основ’янського відділу поліції оперативно затримали за скоєння тяжкого злочину 42-річного жителя міста Люботин. Про це інформує поліція Харківщини.

За її даними, 14 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з магазинів Основ’янського району скоєно напад на жінку.

На місце події виїжджало керівництво та слідчо-оперативна група відділу поліції. Поліцейські встановили, що у крамниці стався конфлікт між продавчинею та покупцем. Під час сварки зловмисник схопив скляну пляшку, якою наніс жінці кілька ударів. Чоловік заволодів грошима з каси у сумі близько 600 гривень, після чого залишив місце події. Потерпіла у тяжкому стані була доставлена до лікарні, проте через велику крововтрату 55-річна жінка померла.

Як зазначив начальник Основ’янського відділу поліції Ігор Колінко, в ході проведення розшукових заходів оперативники за лічені години затримали чоловіка, причетного до скоєння злочину.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за п. 6, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч.4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкціями статей передбачає тюремне ув’язнення на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. На даний час зловмисник обґрунтовано підозрюється у скоєному.

Слідство триває.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: