На Буковині минулої доби у лікарнях від коронавірусу померли троє людей

На Буковині минулої доби у лікарнях від коронавірусу померли троє людей
Минулої доби в лікарнях Чернівецької області зафіксували три летальні випадки

Загалом у Чернівецькій області померли від коронавірусу 84 людини

У Чернівецькій області упродовж минулої доби в лікарнях зафіксували три летальні випадки. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної державної адміністрації

Зокрема, у Сторожинецькій Центральній районній лікарні помер чоловік, 1946 р. н. із Вижницького району. Мав двобічну пневмонію, ішемічну хворобу серця, гіпертонію, підозру на Covid-19. Також у цій лікарні помер чоловік із Вижницького району, 1948 р. н., із двобічною пневмонією та підтвердженим коронавірусом. Мав супутні захворювання – ішемічну хворобу серця та цукровий діабет.

Серед померлих – також чоловік, 1957 р. н., чернівчанин. Мав ішемічну хворобу серця, переніс інфаркт. Нездужав також на пневмонію, ПЛР-тест – позитивний. Помер у обласному клінічному кардіологічному центрі.

У Чернівецькій області станом на ранок 11 травня офіційно підтверджено 2324 випадки коронавірусної інфекції COVID-19. Загальна кількість зареєстрованих летальних випадків від коронавірусу на Буковині – 84.

Нагадаємо, станом на 11 травня в Україні підтверджено 15 648 випадків коронавірусу, з них 416 протягом останньої доби. Хворобу підтверджено у 1 083 дітей та 3 026 медиків. Нагадаємо, станом на 10 травня в Україні кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19 склала 15 232 особи.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: